podczas jazdy gasna światła ale uatko jedzie

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Franek911
    Classic
    • 2011
    • 3

Mam następujący problem, otóż bardzo często mruga mi kontrolka immobilisera i przy jednej próbie uruchomienia muszę nawet po kilka razy kręcić kluczykiem w stacyjce żeby "zaskoczyło". Co może być przyczyną?
  • Mida28
    Classic
    • 2010
    • 3

Od pewnego czasu moje auto warjuje. Najpier go szarpało, a teraz jadąc gasna mi światła i migaja mi kontroli.Po odczekaniu znów sie zapalaja światła. Czemu tak sie robi?jeszcze dodam że wskazówki od obrotów i od predkości są na zero. Tak jak by auto było całkowicie zgaszone

Komentarz

• abc_rlz.
      Rider
      • 2009
      • 261

Wow , mnie swego czasu wyłączały sie swiatła same , co sie okazało do wymiany był włącznik swiateł .
      Była : Skoda Octavia I '04 1,4 16V 75 KM
      Był : Opel Vectra C 1.9 CDTI 150KM
      Jest : Seat Cordoba 1.9 TDI 101 KM
      Jest: Skoda Octavia 1.9 TDI 105 KM

Komentarz

• Mida28
        Classic
        • 2010
        • 3

A czemu migają kontrolki od oleju,ESP,kierownicy,i kontrolka od recznego?dodam że olej był wymieniany pare dni temu.

Komentarz

• locaj85
          Rider
          • 2009
          • 482

alternator?

pewnie nei ma ładowania...

wspomaganie kierownicy i hamulcow pada tez?

Komentarz

• Mida28
            Classic
            • 2010
            • 3

tzn nie wiem dokładnie o co chodzi jak juz wczsniej pisałam gdy jade po jakimś czsie gasną mi światła i wtedy zaczynają świecic sie te kontrolki.Po przejechaniu paru kilometrów same znów sie właczaja.I wszystko działa pózniej normalnie. Wczoraj bardzo mi tak wariował.ale czemu tak sie działo? dziś przejeczhałam 194 km i nic.

Komentarz

Pracuję...